Πέμπτη 23 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟΒ Κατασκευών και Εργοστασίων Ιωαννίνων στην ταβέρνα - ψησταριά «Το καπηλειό μας», στην Ολυμπιάδα Μαρμάρων στα Γιάννενα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

-- Στις 6 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας στην αίθουσα 1 του Τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου, με θέμα «Με το ΚΚΕ για το πραγματικά νέο και καινοτόμο στην Επιστήμη και την Ερευνα». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Ξενοδοχείων Συντάγματος στο βιβλιοπωλείο - cafe της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Υγείας και Εκπαίδευσης Ηρακλείου στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, με ομιλήτρια την Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου και υποψήφια βουλευτή.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Βριλησσίων στην πρώην ΤΥΠΕΤ, με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Εβρου στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», με ομιλητή τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή Εβρου. Θα χαιρετίσει ο Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, αντιπλοίαρχος ΠΝ ε.α. και επίσης υποψήφιος βουλευτής Εβρου.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις στα Πανεπιστήμια της Αττικής με διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων, στο βιβλιοπωλείο - cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Μεσαράς στο καφενείο «Αγορά», με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ