Σάββατο 8 Απρίλη 2023 - Κυριακή 9 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 8 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας στο κέντρο «Πλάτανος» στη Γραμματικού Μακρυνείας. Θα μιλήσει ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό. Θα χαιρετίσει ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ του δήμου Χαλκηδόνας, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Παρεμβάσεις θα γίνουν από την Κωνσταντίνα Αφεντουλίδου και τον Χάρη Κυριαζίδη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Απόλαυση», στις παλιές Εργατικές Κατοικίες Εγλυκάδας στην Πάτρα.

-- Στις 7 μ.μ., στο καφέ «Στρέττο» στο Κιλκίς με τίτλο: «Ολες στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσουν οι υποψήφιες βουλευτές Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαΐδου και Μέμα Τεμεκενίδου.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κορινθίας με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Τα προβλήματα στην Κορινθία και οι θέσεις του ΚΚΕ», στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κορίνθου. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Κελάρης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και η Βιβή Τζέκου, μέλος της ΤΕ Κορινθίας, δημοτική σύμβουλος Κορινθίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με θέμα «Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία: Η περίπτωση του Τουρισμού», στο βιβλιοπωλείο «Το Δένδρο».

-- Στις 8 μ.μ. στη Ζάκυνθο, ο Διονύσης Αρβανιτάκης, υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αγ. Κήρυκα.

-- Στις 8 μ.μ. στους Γαργαλιάνους, ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, θα μιλήσει στο καφενείο «Αττικό».

Κυριακή 9 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών του ΚΚΕ, καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Ο αγώνας των καλλιτεχνών συνεχίζεται. Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Παραστατικών και Οπτικοακουστικών Τεχνών. Οι θέσεις του ΚΚΕ» στη Σχολή Κινηματογράφου - Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου (28ης Οκτωβρίου 65). Θα μιλήσει η Κέλλυ Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα, μέλος του τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Αρτέμιδας - Σπάτων καλεί σε συγκέντρωση, στην αίθουσα Ξενοφών (γυάλινο κτίριο, 5η στάση Βραυρώνας). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής Ανατολικής Αττικής και εκ νέου υποψήφιος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.

-- Η Κομματική Οργάνωση Ανω Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στις 11 π.μ., στο καφενείο «Αγρα Λέσβου» στο Γαλάτσι (Αθηναίων 41). Θα μιλήσουν οι Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ στον Νομό Λέσβου και εκ νέου υποψήφια και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ, ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων, Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση στις 11 π.μ., με θέμα «Κουβεντιάζουμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Για να βγουν οι ανάγκες μας στο προσκήνιο με ισχυρό ΚΚΕ», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33) στο Περιστέρι. Θα μιλήσουν οι Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας και υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών και Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της ΣΕΑΑΝ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας.

-- Στις 6 μ.μ. συζήτηση με γονείς στην Καλαμάτα με θέμα: «Στη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας, αγώνας με ισχυρό ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Θα χαιρετίσει η Στέλλα Χρηστέα, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας. Η συζήτηση θα γίνει στο «Vino Banco Tapas Bar».

- Η ΚΟ Ασυρμάτου καλεί σε σύσκεψη στις 11 π.μ., στο καφενείο του Θωμά (Ασυρμάτου 32, Αγ. Δημήτριος). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Πύλου, στην αίθουσα του δημαρχείου Πύλου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Κυπαρισσίας, στην αίθουσα του δημαρχείου Κυπαρισσίας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραγιάννης, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Ειρήνη Κουκούμη, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΚΚΕ Αγγελική Ξυδία και Δημήτρης Μαρμούτας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα Καλάβρυτα.

Δευτέρα 10 Απρίλη

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Εκτελωνιστών Αττικής, στα γραφεία του ΣΥΕΤΕΠΑ (Τσαμαδού 38, Πειραιάς). Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Βιοτεχνών Αττικής, στου Ρέντη, στην οδό Μητροπολίτη Θεοκλήτου 9. Θα μιλήσει ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στο δημαρχείο Καρδαμύλης, θα μιλήσει ο Αρης Κομπότης, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση για το νερό οργανώνει η ΤΕ Λακωνίας στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κελάρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ