Σάββατο 8 Απρίλη 2023 - Κυριακή 9 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα σωματείων

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μισθοί και "ελαστικές" σχέσεις εργασίας» οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, το Σάββατο 8 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στον πολυχώρο πολιτισμού στη «Βέτλανς».

Σε σύσκεψη σωματείων καλεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τη Μ. Δευτέρα 10 Απρίλη στις 8 μ.μ, με θέμα τον συντονισμό της δράσης, την κλιμάκωση και προετοιμασία, ενόψει της απεργίας της Πρωτομαγιάς.

Σύσκεψη για τη λήψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων μπροστά στην απεργία της Πρωτομαγιάς, αλλά και για τη στήριξη των εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό ενόψει της νέας θερινής περιόδου, θα πραγματοποιήσει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης την Μ. Τρίτη 11 Απρίλη στις 8 μ.μ. στα γραφεία του στο Αργοστόλι.

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης την Μ. Τρίτη 11 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της συνέλευσης, ως κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα», ενόψει του Πάσχα, θα συγκεντρωθούν δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ οι οποίες θα παραδοθούν άμεσα στους απεργούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ