Πέμπτη 13 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλατύ κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος

Πλατύ κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος για τις αυξημένες ανάγκες των πολιτικών αγώνων και των εκλογών απευθύνει η ΟΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, τονίζοντας την ανάγκη «να βγει πιο δυνατός ο λαός με δυνατό ΚΚΕ και στη Στερεά!».

Οπως σημειώνει στο κάλεσμά της, «η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές, οργανώνει πλούσια δράση για να απευθύνει πλατιά κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη.

Ταυτόχρονα, οι κομμουνιστές μέσα στα σωματεία και τα Εργατικά Κέντρα πρωτοστατούμε να οργανωθεί ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς με μεγαλειώδη συλλαλητήρια! Η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου να γίνει δύναμη που θα ενωθεί στην Πρωτομαγιάτικη απεργία για όλα αυτά που δικαιούμαστε, ενάντια στους καπιταλιστές και τις κυβερνήσεις τους που μας τσακίζουν τις ζωές! Που μετράνε τις ζωές ως βαρίδι στα κέρδη τους, που μας αφήνουν να καιγόμαστε και να πλημμυρίζουμε, που μας φτωχαίνουν.

Ολη αυτή η προσπάθεια είναι ανάγκη να ενισχυθεί και οικονομικά για να βγει πιο δυνατός ο λαός με δυνατό ΚΚΕ και στη Στερεά!

Η ΟΠ καλούμε κάθε μέλος και στέλεχος της Κομματικής Οργάνωσης, κάθε φίλο του Κόμματος, όλους όσοι επιλέγουν τον δρόμο της συμπόρευσης με το ΚΚΕ, προς τιμήν της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας, να προσφέρουν "κόκκινο μεροκάματο" για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής! Είμαστε οι πολλοί και έχουμε το δίκιο! Θα τα καταφέρουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ