Παρασκευή 14 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΑΤΣΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΑΤΣΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ανιδιοτελούς, αταλάντευτης ως το τέλος της ζωής της κομμουνίστριας ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Μαρία - Στέφανος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΡΑΤΣΑ, αγωνιστή της Αντίστασης μέσα από το ΕΑΜ, και του αδερφού του ΓΙΩΡΓΟΥ (1905 - 1943), από τη Σούρπη Αλμυρού, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα για τον εκλογικό αγώνα. Ο Γιώργος Γκράτσας ήταν καπνεργάτης από τα δεκαπέντε του χρόνια, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΚΕ και του Συνδικάτου Καπνεργατών, του οποίου ήταν και μέλος του ΔΣ. Φυλακίστηκε από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και εξορίστηκε στην Ακροναυπλία. Κατόπιν τον μετέφεραν στη Λάρισα, από όπου τον πήραν μαζί με άλλους 105 στο Κούρνοβο και τον εκτέλεσαν οι Ιταλοί.

Γιώργος Γκράτσας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ (ΧΟΡΗΣ) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ, κομματικού μέλους, κατοίκου Καλαμάτας, αγωνίστριας μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής της, προσφέρουμε 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

Ο σύντροφος και αδερφικός φίλος Σινόπουλος Γεώργιος και η φίλη της Σινοπούλου Ελένη

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΕΝΙΕΡΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ.

Βασίλης Ρενιέρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Απρίλη 2023 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του συντρόφου ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗ. Μέλος της ΚΝΕ και του Κόμματος από το 1976, πιστός στους σκοπούς και τα ιδανικά του μέχρι την τελευταία στιγμή. Στη μνήμη του η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης, 120 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του συντρόφου ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, του 90χρονου «Λυκόπουλου», ο Κώστας και η Αργυρώ προσφέρουν 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που τον φιλοξένησε με αξιοπρέπεια τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ
ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΑΤΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΑΤΣΑΣ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ (ΧΟΡΗ) ΕΜΜΑΝΟΥΙΛΙΔΟΥ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ (ΧΟΡΗ) ΕΜΜΑΝΟΥΙΛΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ