Πέμπτη 20 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων πραγματοποιεί συγκέντρωση στο πρώην δημαρχείο Καλυβών, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη και Μαρία Γιαννάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Αποκόρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νικήτα Μελισσάκη.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟ Αμυνταίου, στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν ο Νίκος Γεωργακόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου, η Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλευτής Φλώρινας, και ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αμυνταίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 5 μ.μ., στο καφέ «Λουξ» (πίσω από το Μπεζεστένι) σύσκεψη με ομιλήτρια την Νικολέτα Θεογνώστου, υποψήφια βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο μπαρ «Αισθηματίες» (Μπουμπουλίνας 29, Πειραιάς). Θα μιλήσει η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά, γιατρός, οργανωτική γραμματέας της ΟΕΝΓΕ.

-- Στις 12 μ. ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο εργοτάξιο της «Εθνοκάτ», επί των οδών Σταδίου και Εδουάρδου Λω.

-- Στις 8 μ.μ., στο Καφέ - Μπαρ «Σάρωθρον» (Λαδάδικα) σύσκεψη με ομιλητή τον Θανάση Κοκονά, υποψήφιο βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Σάββατο 22 Απρίλη

-- Στις 8 μ.μ., στο πρώην Στρατόπεδο «Καρατάσιου» (Πολίχνη) σύσκεψη με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Κυριακή 23 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Μεταξουργείου - Αγίου Παύλου καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Ροζαλίνο» στον Αγιο Παύλο Μεταξουργείου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Παιανίας - Γλυκών Νερών καλεί σε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Γλυκών Νερών. Θα μιλήσουν ο Αντώνης Καββαδίας και η Ιλιάνα Ναζεντιάδου, υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Ραφήνας καλεί σε σύσκεψη στη διασταύρωση της Ραφήνας. Θα μιλήσουν η Ελένη Γερασιμίδου και ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ 4ου - 6ου Διαμερίσματος Μπραχαμίου καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Σουλίου και Αγ. Αθανασίου. Θα μιλήσει η Γιώτα Δήμου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Παλλήνης καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στο Πάρκο Κάντζας. Θα μιλήσουν η Ελένη Γερασιμίδου και η Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφιες βουλευτές Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις Ηλιούπολης διοργανώνουν εκδήλωση στο «Cafe Bar Antika» (Σοφοκλή Βενιζέλου 59). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ηλιούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ