Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Παρασκευή 28 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας, με θέμα τις θέσεις του Κόμματος για το νερό. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση ΕΒΕ, με θέμα «Γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι να συμπορευτεί η νεολαία με το ΚΚΕ στις εκλογές», στο cafe της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Φορτηγών, στον Κολωνό (Ιωαννίνων 6 και Πέτρας). Θα μιλήσει ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Τερψιθέας, στην Ανω Πόλη. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Πάρου - Αντιπάρου στον Κώστο, στο καφενείο «Κάραβος». Θα χαιρετίσει ο Κώστας Ροκονίδας, στέλεχος της ΤΕ Νότιων Κυκλάδων.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αμπελοκήπων - Ιπποκράτη, ΕΒΕ και ΟΤΑ Λάρισας πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Αμπελοκήπων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 8 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Τρίλοφου, θα μιλήσουν η Χαρά Μακρή και ο Κοσμάς Στεφανίδης, υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα Λάρισας. Θα μιλήσουν ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και ο Στέλιος Τσικριτσής, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας.

Σάββατο 29 Απρίλη

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Εμπόρων, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος» (Τροίας 36). Θα μιλήσει ο Θανάσης Καλαμπαλίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Γαλατσίου, με Κυκλαδίτες ετεροδημότες, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Κορρές, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων. Θα χαιρετίσει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος Βόρειου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας, με θέμα «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια της εκμετάλλευσης και της γυναικείας ανισοτιμίας. Με ισχυρό ΚΚΕ για τα σύγχρονα δικαιώματα των εργατριών», στον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5β). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των Γυναικών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ασπρόπυργου, στην Τρύπα Αλεπούς στον Ασπρόπυργο. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας, στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στη Γλυφάδα (Μεταξά και Λαμπράκη). Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των Γυναικών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κοζάνης, στην Ανω Κώμη, στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη και η Φωτεινή Δημαράκη, υποψήφιες βουλευτές Κοζάνης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου, στο Τζερμιάδο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Θα μιλήσει η Ειρήνη Δαλαβέρου, υποψήφια βουλευτής Λασιθίου, και θα χαιρετίσει ο Κωστής Χαλκιαδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Βόρειας και Βορειοδυτικής Αθήνας και οι ΚΟ Πρόνοιας, ΑμεΑ και Γονιών ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση στη «Βίλα Στέλλα» (Γαλήνης και Σοφίας, Νέο Ηράκλειο) με θέμα «Τα σοβαρά προβλήματα στην Εκπαίδευση, Πρόνοια και Αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία - ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και οι προτάσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν η Γεωργία Κουρή, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, ψυχοπαιδαγωγός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή, ο Γιάννης Καμαρινός, μέλος του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, και η Ντιάνα Λιάκου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, νηπιαγωγός, πρόεδρος του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης».

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Δωδεκανήσου, στην πλατεία Κύπρου στη Ρόδο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος.

Κυριακή 30 Απρίλη

-- Στις 12 μ. η ΤΕ Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία στο Τρανόβαλτο. Θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη και ο Μανώλης Θεοδωρίδης, υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης.

--Στις 6.30 μ.μ. στη Μακρυμάλλη Εύβοιας, στην «Ταβέρνα του Βασίλη». θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Λιβαδειάς, με θέμα «Γίνε πρωταγωνίστρια με δυνατό ΚΚΕ παντού - Για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας», στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Νατάσα Τάτση, υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ