Τετάρτη 3 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κομβικά ραντεβού σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια

Με τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή, να έχει δώσει παράταση στο θρίλερ της υπόθεσης του τίτλου της φετινής Super League, ιδιαίτερα κομβική για τη μάχη της κορυφής είναι και η σημερινή, εμβόλιμη 8η αγωνιστική των πλέι οφ. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι ισόβαθμοι στο «ρετιρέ» και αποκλειστικοί πλέον «μνηστήρες» του τίτλου, «πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι», καλούνται να φέρουν σε πέρας απαιτητικές αποστολές, υποδεχόμενοι τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, που έχει πρακτικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον τίτλο, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτησή του. Στο «τριφύλλι» έχουν την τύχη στα χέρια τους, καθώς με 3 στα 3 στέφονται πρωταθλητές, ό,τι και να κάνει η «Ενωση». Από τη μεριά του ο «Δικέφαλος του Βορρά», προερχόμενος από δύσκολη νίκη επί του Αρη στο ντέρμπι της Τούμπας, επιδιώκει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, με μειωμένα προβλήματα σε σχέση με το ντέρμπι της Λεωφόρου (5 παίκτες με ίωση, τραυματισμός του Ρότα), πάει για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό ώστε να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Παναθηναϊκού. Οσο για τους «ερυθρόλευκους», αναμένεται να παρουσιαστούν ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά την ευρεία νίκη επί του Βόλου και, με οδηγό τη νίκη τους στο ίδιο γήπεδο για την κανονική περίοδο, επιδιώκουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την 3η θέση.

Τέλος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Βόλο με στόχο τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο.

  • Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες 20.00): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 3), ΑΕΚ - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 2), Αρης - Βόλος (Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ