Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Συνεχίζεται το ... σίριαλ με τη διεξαγωγή του

Σε ...σίριαλ, χωρίς να διαφαίνεται λύση, έχει μετατραπεί η υπόθεση της διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα ανεύρεσης έδρας συνεχίζονται για τη διοργανώτρια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού - όπως όλα δείχνουν - και η τελευταία προσπάθεια, να οριστεί γι' αυτόν τον σκοπό η «AEL FC Arena», στη Λάρισα, «καίγεται». Εχει ήδη προηγηθεί, θυμίζουμε, η αδυναμία της ΕΠΟ να υλοποιήσει το σχέδιο για διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό, μετά την άρνηση της κυπριακής αστυνομίας, ενώ προέκυψαν διάφορα προβλήματα στο να οριστεί ως έδρα το ΟΑΚΑ ή το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Στην περίπτωση του γηπέδου της Λάρισας, κατόπιν ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική κ.ά.) διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα στο στάδιο, ενώ συν τοις άλλοις χτες η δημοτική αρχή της πόλης εμφανίστηκε αρνητική απέναντι στο ενδεχόμενο να γίνει στη Λάρισα ο τελικός.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ΕΠΟ να εξετάζει άλλες λύσεις, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά και τα γήπεδα του Αγρινίου και της Λαμίας να προβάλλονται ως νέα υποψήφια. Την ίδια στιγμή φέρεται ότι υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για διεξαγωγή διπλού τελικού, στις έδρες και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί τέλος ότι σε χτεσινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης της διεξαγωγής του τελικού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ