Τρίτη 9 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Μαγνητίζει το ενδιαφέρον το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο στο Σύνταγμα

Πρώτη μέρα λειτουργίας ήταν το Σάββατο για το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, το οποίο μέχρι και τις εκλογές θα δίνει κόκκινο χρώμα στην κάτω πλατεία και στην αρχή της Ερμού.

«ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ - ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ σε μια οθόνη παίζουν τα προεκλογικά σποτ.

Εκεί από νωρίς βρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Κόμματος, συνεχίζοντας τη μάχη για την αποφασιστική ενίσχυσή του στις εκλογές. Πολύς και ο κόσμος όλων των ηλικιών που κοντοστάθηκε να δει το περίπτερο, να πάρει τα φυλλάδια του Κόμματος, να θέσει τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του, να αγοράσει τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».

Παρευρέθηκαν ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α' Αθήνας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια, με αρκετούς να την πλησιάζουν για να την χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί της. Ακόμα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, και οι επίσης υποψήφιοι στην Α' Αθήνας Κατερίνα Γεράκη, Ντίνα Γκογκάκη και Πάνος Ζάχαρης.

«Καλή δύναμη» και «εσάς θα ψηφίσω» ακούγονταν συχνά πυκνά από διερχόμενους την ώρα που έπαιρναν τα φυλλάδια από τα συνεργεία εξόρμησης. «Ο παππούς μου πολέμησε με το ΕΑΜ, ο πατέρας ήταν ΚΚΕ και εγώ είμαι εκ βαθέων ψυχής ΚΚΕ», ανέφερε άλλη εργαζόμενη.


Περίπτερο του ΚΚΕ από το Σάββατο λειτουργεί και στην πλατεία στο Μοναστηράκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ