Παρασκευή 12 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Α. ΚΑΜΠΑΝΟΥ
Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων

Eurokinissi Sports

Με τις απολογίες των τελευταίων κατηγορουμένων συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, φιλάθλου του Αρη, από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ.

Ο 10ος κατηγορούμενος, 22 χρόνων, είπε ότι έχει μετανιώσει που συμμετείχε στην επίθεση και ότι ζητάει συγγνώμη, αλλά αυτή «δεν φέρνει πίσω το παλικάρι» όπως είπε. Ηταν αυτός που πήρε ένα δρεπάνι από τον Σύνδεσμο, όπως είπε για να ...προστατευτεί και χτύπησε ένα από τα παιδιά στον γλουτό, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν χτύπησε τον Αλκη. Νωρίτερα αναφέρθηκε στην επίθεση με οπαδικά κίνητρα από την οποία απέκτησε πρόβλημα στο μάτι.

Ο 11ος κατηγορούμενος ξεκίνησε λέγοντας πως έχει μετανιώσει που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλκη. «Δεν το σκέφτηκα ότι θα προκαλέσω κάτι σοβαρό. Ηταν λάθος μου που χτύπησα και ζητάω συγγνώμη. Δεν έπρεπε να πάω καθόλου εκεί πέρα». Ισχυρίστηκε πως χτύπησε με το στειλιάρι που είχε μόνο τον φίλο του Αλκη δυο - τρεις φορές στο κεφάλι και δεν είδε ποιος χτύπησε τον Αλκη.

Ο 12ος κατηγορούμενος, 23 χρονών, που είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ισχυρίστηκε ότι δεν κατέβηκε καθόλου από το αυτοκίνητό του, ενώ τα όπλα είπε ότι δεν τα είχε δει από την αρχή και νόμιζε ότι θα γινόταν σύγκρουση μόνο με τα χέρια. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Ιούνη, ενώ έως τώρα γίνεται φανερό ότι την ευθύνη για τη δολοφονία επιχειρείται να αναλάβει ένας μόνο εκ των κατηγορουμένων και οι άλλοι έχουν τη γραμμή ότι δεν είδαν τι ακριβώς έγινε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ