Παρασκευή 12 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - CHAMPIONS LEAGUE
«Ερυθρόλευκες» βλέψεις για ψηλότερα

Με στόχο να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον 1ο όμιλο του Champions League πόλο ανδρών, ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Σάββατο στον Πειραιά την Ντιναμό Τιφλίδας (19.30 - ΕΡΤ Sports 1) για την 13η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στο Φάιναλ 8, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, ωστόσο στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές στοχεύουν σε κάτι καλύτερο από την 3η θέση, την οποία έχουν «κλειδώσει», κι έτσι κυνηγούν την ιταλική Προ Ρεκο στην κόντρα για τη 2η θέση (η Μπαρτσελονέτα έχει «κλειδώσει» την πρωτιά), στοχεύοντας σε καλύτερη διασταύρωση στην οκτάδα. Κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ντιναμό Τιφλίδας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός επιδιώκει τη νίκη ώστε να παίξει το τελευταίο του «χαρτί» στη 14η και τελευταία αγωνιστική, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Προ Ρέκο.

Στον ίδιο όμιλο η Βουλιαγμένη, που διατηρεί ελπίδες για τη 4η προνομιούχο θέση που δίνει πρόκριση στο Φάιναλ 8, δοκιμάζεται αύριο στην Ισπανία κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρτσελονέτα (15.00 ώρα Ελλάδας).

  • Τα άλλα ματς του ομίλου: Ανόβερο - Ραντνίτσκι, Προ Ρέκο - Γιαντράν Σπλιτ.
  • Η βαθμολογία: Μπαρτσελονέτα 33, Προ Ρέκο 30, Ολυμπιακός 28, Βουλιαγμένη 17, Γιαντράν Σπλιτ 14, Ραντνίτσκι 9, Ντιναμό Τιφλίδας 6, Ανόβερο 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ