Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Οι ανταγωνισμοί συνεχίζουν ... να παίζουν μπάλα

Επίθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού εναντίον ΑΕΚ και ΕΠΟ στον απόηχο του φινάλε του πρωταθλήματος

Eurokinissi

Οι ανταγωνισμοί και οι κόντρες αντίπαλων συμφερόντων, που χαρακτήρισαν μία ακόμα σεζόν του πρωταθλήματος της Super League, παραμένουν σε υψηλή ένταση και μετά το αγωνιστικό φινάλε της φετινής χρονιάς, που βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει το 13ο πρωτάθλημά της. Ετσι, χθες βγήκε στην αντεπίθεση ο ανταγωνιστής της «Ενωσης» στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, Παναθηναϊκός, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γ. Αλαφούζο να εξαπολύει βολές κατά της διοίκησης των φετινών πρωταθλητών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport FM». Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «κλοπή του πρωταθλήματος» από την ομάδα του, μέσω παρασκηνιακών ενεργειών, καθώς και για παρεμβάσεις στη διαιτησία με υπεύθυνο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη. Επιτέθηκε επίσης στη διοίκηση της ΕΠΟ, κατηγορώντας την «μεροληπτικές συμπεριφορές υπερ συγκεκριμένων ομάδων», καθώς και στην κυβέρνηση, για έλλειψη διάθεσης «να χτυπήσει τη διαφθορά» στο ποδόσφαιρο. Κλείνοντας, προανήγγειλε αγωνιστική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

ΑΕΚ: Στο τραπέζι η ενίσχυση

Στον απόηχο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ αρχίζουν σιγά σιγά και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Παρότι λοιπόν απομένει για την «Ενωση» η σημαντική αγωνιστική υποχρέωση της συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρώσει το νταμπλ, κάποια θέματα για τη νέα σεζόν απ' ό,τι φαίνεται έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι. Φέρεται έτσι να έγινε χθες συνάντηση του Δ. Μελισσανίδη με τον τεχνικό της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, με κεντρικό θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση του Μεξικανού Πινέδα και την τύχη του δανεισμού του από τη Θέλτα.

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η αναζήτηση

Η αναζήτηση για νέο τεχνικό συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με τη σχετική ονοματολογία να εντείνεται το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσα στους καινούργιους υποψήφιους για τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» είναι και ο 48χρονος Ιταλός Βιτσέντζο Μοντέλα, ο οποίος δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για μια τέτοια προοπτική, αλλά διαψεύδει ότι έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση από πλευράς ελληνικής ομάδας. Με τον χρόνο να πιέζει, οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου

Στους ρυθμούς του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ κινούνται στον ΠΑΟΚ, επιδιώκοντας την κατάκτηση του τροπαίου, τον μοναδικό στόχο διάκρισης που έχει απομείνει στην ομάδα τη φετινή σεζόν, σε συνδυασμό βέβαια και με το κίνητρο του «καλού» ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa League, μετά και την απώλεια της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Ενόψει της κρίσιμης μάχης του Κυπέλλου, μάλιστα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» καταπώς φαίνεται έχουν παγώσει οι σχεδιασμοί για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για μετά τις 24/5, μέρα διεξαγωγής του τελικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ