Παρασκευή 19 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
«Δεν Ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση»

Με πανό διαμαρτυρίας «υποδέχτηκε» τον Κυρ. Μητσοτάκη ομάδα συγγενών των θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών, έξω από το Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε χτες βράδυ, στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ.

Με σιωπηρή διαμαρτυρία, κρατώντας τα πανό τους που έγραφαν «Δεν Ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση», ανέδειξαν το αίτημα των συγγενών αλλά και όλου του λαού, το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Αρχικά οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να εμποδίσουν την προσέγγιση των συγγενών κοντά στον χώρο της συγκέντρωσης και καθ' όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ήταν περιτριγυρισμένοι από αστυνομικούς.

Οι συγγενείς των θυμάτων συνεχίζουν τις δράσεις τους απαιτώντας τη διερεύνηση ευθυνών, της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς και των στελεχών του ΟΣΕ σε βάθος 15ετίας. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες κατέθεσαν μήνυση κατά 17 προσώπων και κατά παντός υπευθύνου, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ