Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Κατ' αρχήν τεσσάρα

Καμιά έκπληξη, μετά το κατηγορητήριο και κυρίως τα όσα (κωμικοτραγικά) έγιναν στην ακροαματική διαδικασία, δεν προκάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ που, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ανακοίνωσε χτες την ετυμηγορία της. Τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (αρχής γενομένης απέναντι στην Ξάνθη την 25η αγωνιστική). Τις επόμενες τρεις θα τις εκτίσει σε αγώνες κυπέλλου της ερχόμενης σεζόν. Επίσης, καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 87.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αγγελο Φιλιππίδη, στερείται του αξιώματός του για ένα χρόνο ενώ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους 18 μήνες, πρόστιμο 18.000 ευρώ και παραπομπή στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος. Στον προπονητή των «πρασίνων», Σέρτζιο Μαρκαριάν, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για 40 ημερολογιακές ημέρες, χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και έγγραφη επίπληξη για τη μη προσέλευση στη συνέντευξη Τύπου. Οι Χρήστος Καρβουνίδης (φυσιοθεραπευτής) και Γκαμπριέλ Μόλναρ (βοηθός και διερμηνέας του Ουρουγουανού τεχνικού) αθωώθηκαν.

Με πρόστιμο 33.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, ενώ στον Τάσο Μητρόπουλο επιβλήθηκε στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 6 μήνες και πρόστιμο 3.000 ευρώ. Αθωώθηκε ο Αγγελος Γεωργίου. Ολες οι ποινές είναι εφέσιμες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ