Τετάρτη 31 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δράσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Οι Κομματικές Οργανώσεις της ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες και εκδηλώσεις σε σημαντικές τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος είναι μέσα από αυτές τις δράσεις να αναδείξουν τα αιτήματα για:

-- Ιδρυση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Α' Τάξης στον δήμο Θέρμης, καθώς και να ιδρυθούν πυροσβεστικοί σταθμοί Γ' τάξης στους δήμους Θερμαϊκού και Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Η Μαρίνα και η Πλαζ Αρετσούς, το πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά, να αποτελούν ελεύθερο πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής και όχι πεδίο ανταγωνισμού της κερδοφορίας διαφόρων επενδυτών.

-- Να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας στον δήμο Θερμαϊκού και να αναπλαστεί με ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον λαό της περιοχής, με δωρεάν θεματικές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, προγραμματίζουν:

Σάββατο 3/6, 11.30 π.μ., περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην παραλία της Περαίας, με επικεφαλής τον Κοσμά Στεφανίδη, υποψήφιο βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Κυριακή 4/6

-- 11.30 π.μ., περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα Πλατανάκια στο Πανόραμα, με επικεφαλής τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- 11.30 π.μ., περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Φράγμα της Θέρμης, με επικεφαλής την Χαρά Μακρή, υποψήφια βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Δευτέρα 5/6

-- 6.30 μ.μ., σύσκεψη στην Πλαζ Αρετσούς και παράλληλες δράσεις για μικρά παιδιά με κυνήγι θησαυρού. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, και η Αναστασία Ποικιλίδου, υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- 7 μ.μ., περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Αγία Τριάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ