Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Συκοφαντικές υστερίες από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο ντροπή θα πρέπει να νιώθει κάθε λαϊκός άνθρωπος για τη συνεχή λασπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον δήμαρχο, τη δημοτική αρχή Πάτρας και το ΚΚΕ, με τελευταίο επεισόδιο την προμήθεια βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» από τη Βιβλιοθήκη του δήμου, μετά από διαγωνισμούς! «Η εμμονή του κ. Ρώρου (ΣΥΡΙΖΑ) με τη "Σύγχρονη Εποχή" θα είχε καταντήσει γραφική, αν δεν ήταν πολιτικά επικίνδυνη, καθώς κρύβει πίσω της την άποψη ότι οι τίτλοι που εκδίδει η "Σύγχρονη Εποχή" δεν έχουν θέση στις Βιβλιοθήκες!», σημειώνει η δημοτική αρχή και προσθέτει:

«Επιλεκτικά, μιλάει για συγκεκριμένους τίτλους, κρύβοντας ότι μόλις 33 τίτλοι από τους συνολικά 707 που περιλαμβάνονταν στη συγκεκριμένη παραγγελία, ήταν εκδόσεων της "Σύγχρονης Εποχής". Οι υπόλοιποι ήταν άλλων εκδοτών. Οποιος προμηθευτής δίνει κάθε χρόνο τη χαμηλότερη προσφορά, αγοράζει τους τίτλους όλων των εκδοτικών οίκων και τους προμηθεύει στον δήμο». Την ίδια ώρα, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε την ίδια ενόχληση, όταν τον φετινό διαγωνισμό για τα βιβλία κέρδισε άλλος μειοδότης, όπως προηγούμενα η «Σύγχρονη Εποχή» προσφέροντας χαμηλότερες τιμές, κρύβοντας επί της ουσίας ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι οι τίτλοι της, με τη δημοτική αρχή να καταλήγει εύστοχα:

«Αν η παράταξή σας βρεθεί στη δημοτική αρχή, είστε ελεύθεροι να προμηθεύεστε βιβλία μόνο από τους γνωστούς ακροδεξιούς "τηλεπωλητές", συνεργάτες των φίλων σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά τι να περιμένεις απ' τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που επικεφαλής της προπαγάνδας τους έχουν τον παραχαράκτη της Ιστορίας και αντικομμουνιστή Νίκο Μαραντζίδη...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ