Σάββατο 10 Ιούνη 2023 - Κυριακή 11 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σάββατο 10 Ιούνη

- Στις 11 π.μ., ο Χρήστος Δάβουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάο Καλαβρύτων.

- Στις 12 μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, στην Αγία Βαρβάρα Πάτρας.

- Στις 12 μ., στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης (μπουγατσάδικο «Πάνος»), ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Alpha Bank και η ΚΟ Κηφισιάς, στα ΚΑΠΗ Νέας Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης), με την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτή στην Α' Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μελισσίων στο πευκοδάσος της Ζωοδόχου Πηγής, με την Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Παστέρ στο Πέραμα (πάνω από το 4ο Δημοτικό), η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (συντριβάνι), μπροστά από το εκλογικό περίπτερο στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Παγκρατίου στην πλατεία Βαρνάβα, με τον Δημήτρη Μπιργάλια, υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας Αττικής, στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ - Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείο), με τον Γιώργο Στεφανάκη, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής. Στις 8 μ.μ., η ίδια ΤΟ, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33, Περιστέρι), με την Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτή στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Χαλανδρίου στο Πάρκο Συνοικισμού, με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Γαλατσίου, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, με τον Πέτρο Αλέπη, υποψήφιο στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Κυψέλης, στη Φωκίωνος Νέγρη. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- Στις 8 μ.μ., η Ιφιγένεια Αθανασούλα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, στις Καμάρες Αιγιάλειας. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην Αγία Τριάδα Πάτρας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, στην Κάτω Αχαγιά.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, στο Λεόντιο Ερυμάνθου.

- Στις 9 μ.μ., ο Δημήτρης Μαντζουράτος, υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, στη Σάμη (Δημοτικό Σχολείο).

Κυριακή 11 Ιούνη

- Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Γόννων Λάρισας, η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή Λάρισας.

- Στις 11 π.μ., στη Δεσκάτη Γρεβενών, στο δημαρχείο, ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

- Στις 11 μ.μ., η Κική Καρυώτη, υποψήφια βουλευτής Λάρισας, σε σύσκεψη γυναικών στον Τύρναβο, στο αναψυκτήριο στην Τούμπα.

- Στις 11.30 μ.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, σε συγκέντρωση στη Φαλάνη.

- Στις 11.30 π.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, σε συγκέντρωση στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

- Στις 2 μ.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής, στην «Παλιά Πλατεία» (Πατησίων 353), με τον Θοδωρή Κωτσαντή, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Νίκο Φάκαρο.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών καλεί σε σύσκεψη με εργαζόμενους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στα σχολεία, στο «Rubu Bar» στα Πετράλωνα, με τον Σπύρο Μαρίνη, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Εκπαιδευτικών Νοτιοδυτικών Συνοικιών, στο Cafe 112 (Αγωνιστών Στρατοπέδου 112, Χαϊδάρι), με την Νατάσα Μιχαήλ, υποψήφια βουλευτή στον Δυτικό Τομέα Αθήνας και πρόεδρο του ΣΕΠΕ «Δ. Γληνός».

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ν. Κόσμου, στην πλατεία Γερμανού Χριστιανουπόλεως (Φραντζή και Φωτομάρα), με την Χριστίνα Σκαλούμπακα.

- Στις 7.30 μ.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Φατσέα, με τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Ασπροπύργου, στην πλατεία Ανω Φούσας, με τον Χρήστο Τσοκάνη, υποψήφιο βουλευτή Δυτικής Αττικής.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Ελευθερίου, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου (Πύρλα και Πρετεντέρη). Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Χάρης Βουρδουμπάς, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σε συγκέντρωση στο Θέρμο (κεντρική πλατεία).

- Στις 8.30 μ.μ., ο Σπύρος Καμπίτσης, υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, σε συγκέντρωση στον Πόρο (Πολιτιστικό Κέντρο).

- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων, των κλαδικών Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στα Προσφυγικά της Πάτρας (πλατεία Ελευθερίας).

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ηθοποιών Αττικής, στο «PRAXITELOYS BAR» (Πραξιτέλους 33, Αθήνα), με τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Φλώρινας, στον Αετό στο καφέ «Central», με την Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλευτή Φλώρινας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ