Σάββατο 10 Ιούνη 2023 - Κυριακή 11 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αισιόδοξο μήνυμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες της μεθεπόμενης Κυριακής και την επανεκλογή της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία έστειλε η συγκέντρωση στην οποία μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην Παραλία του Βόλου.

«Στις εκλογές της 25ης Ιούνη να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα», κάλεσε από το βήμα ο Βασίλης Μεταξάς, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας. «Μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τις εστίες πάλης και διεκδίκησης με πιο δυνατό ΚΚΕ», πρόσθεσε, καλώντας τον λαό της περιοχής να ακυρώσει τα σχέδια της κυβέρνησης να κλέψουν την έδρα του ΚΚΕ στη Μαγνησία, με βάση και τον καλπονοθευτικό νόμο.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας, ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ, ο Αποστόλης Ριζόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας, υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, υποψήφιοι βουλευτές με τα ψηφοδέλτια του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ