Παρασκευή 16 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO 2024 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Τη δεύτερη νίκη ψάχνει η Ελλάδα

Για την 3η αγωνιστική του ομίλου της η Εθνική φιλοξενεί την Ιρλανδία στην «ΟPAP Arena»

Eurokinissi Sports

Με στόχο τη δεύτερη νίκη της στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, που θα της επιτρέψει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε στην «ΟPAP Arena» την Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική (21.45 - Novasports 1 / Alpha). Θυμίζουμε ότι η Εθνική έχει ήδη μια νίκη, με το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα, ενώ τη 2η αγωνιστική είχε ρεπό. Τη δε αποψινή υποχρέωση ακολουθεί άμεσα η επόμενη, με δοκιμασία στο Παρίσι κόντρα στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική, τη Δευτέρα 19/6.

Πριν όμως το δύσκολο τεστ με τους «τρικολόρ» οι Ελληνες διεθνείς καλούνται να αντεπεξέλθουν απόψε κόντρα στην αξιόλογη και επικίνδυνη Ιρλανδία. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ και οι συνεργάτες του καλούνται να ξεπεράσουν και τις αναποδιές των τελευταίων ημερών της προετοιμασίας: Οριστικά νοκ άουτ λόγω θλάσης τέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Τάσο Δουβίκα να παίρνει εκτάκτως τη θέση του, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Αλεξανδρόπουλου και Μπουχαλάκη, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, ενώ από χθες ταλαιπωρείται από ίωση και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικρατεί αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου απόψε απέναντι στην Ιρλανδία. Ο Πογέτ έκανε λόγο για ένα σημαντικό παιχνίδι, με ιδιαίτερο βάρος για τις ελληνικές ελπίδες, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο τη νίκη. Εδειξε δε να ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ συνολικά εμφανίστηκε αισιόδοξος, αποβλέποντας σε νίκη και ενίσχυση της ψυχολογία της Εθνικής ενόψει του δύσκολου αγώνα στο Παρίσι.

  • Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου για την 3η αγωνιστική, επίσης απόψε, το Γιβραλτάρ υποδέχεται τη Γαλλία (21.45 - Novasports 2). Ρεπό έχει η Ολλανδία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ