Τρίτη 9 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εσπασε όλα τα ρεκόρ

Ολα τα ρεκόρ έσπασε ο Ολυμπιακός στην αυλαία της κανονικής περίοδο για το πρωτάθλημα της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» που ήδη είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά από πιο πριν στην τελευταία αγωνιστική επικράτησαν του Αρη Θ. με 23-5 και έτσι έφθασαν τις 22 σερί νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, δηλαδή δε γνώρισε καθόλου στη φετινή διοργάνωση την ήττα. Ρεκόρ όμως είχαν και από έναν παίκτη των Πειραιωτών, τον Γιάννη Θωμάκο, που κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε 13 γκολ καταρρίποντας το δικό του ατομικό ρεκόρ που ήταν οκτώ γκολ κόντρα στη Χίο. Κατά τα άλλα, τα Χανιά ήταν οι κερδισμένοι της τελευταίας αγωνιστικής αφού κατάφεραν έστω και στο παρά ένα να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο πλέι οφ. Οι Κρητικοί επικράτησαν εκτός έδρας της Πάτρας με 8-6, σε αντίθεση με τους Χιώτες που είχαν τον ίδιο στόχο, άλλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην έδρας τους με τη Βουλιαγμένη 8-8. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Γλυφάδα-Εθνικός 10-11, ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου 21-5, Παναθηναϊκός-Π.Φάληρο 19-10.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 44, Βουλιαγμένη 39, Εθνικός 31, Παναθηναϊκός 24, Χανιά 22, Γλυφάδα 22, Χίος 21, ΠΑΟΚ 20, Π. Φάληρο 19, Πάτρα 16, Νηρέας Χ. 5, Αρης 1.

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ που αρχίζουν την άλλη Τετάρτη, ο Εθνικός θα υποδεχτεί τη Γλυφάδα και ο Παναθηναϊκός τα Χανιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ