Τρίτη 4 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΑΝΙΑ
Τον περιορισμό των διαδηλώσεων ζητά η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων!

Σαν «λαγός» βγαίνει μπροστά για τον περιορισμό των διαδηλώσεων η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρός της, Ν. Ξανθουδάκης, διατυπώνοντας απαράδεκτες αξιώσεις. Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή που υπογράφει διατυπώνεται το αίτημα να περιοριστούν οι διαδηλώσεις, γιατί όπως αναφέρει ...καταπονούνται οι συνάδελφοί του αστυνομικοί. Μάλιστα, απογειώνοντας την πρόκληση, προτείνει να πληρώνουν χρήματα οι οργανωτές των διαδηλώσεων τα οποία να πηγαίνουν στους αστυνομικούς!

Τις απαράδεκτες αυτές αξιώσεις καταγγέλλει η Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χανίων, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα γνήσιο «λαγό» της προσπάθειας του κράτους και των αφεντικών να περιορίσουν και να ποινικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

«Να θυμίσουμε στον κ. Ξανθουδάκη (ο οποίος μάλιστα επιθυμούσε να είναι και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, κατά δική του δήλωση) ότι ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος. Τέτοια μέτρα προέβλεπε ο νόμος 330 του 1977, του τότε υπουργού Εργασίας της ΝΔ, Λάσκαρη, ο οποίος κοκορευόταν ότι θα καταργήσει την πάλη των τάξεων. Να θυμίσουμε όμως ταυτόχρονα και σε όσους συμφωνούν μαζί του, ότι το εργατικό κίνημα πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τον συγκεκριμένο νόμο», τονίζει χαρακτηριστικά η Ενωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ