Τρίτη 11 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Θετικός «βαθμός» για την ΑΕΚ

Θετικό χαρακτηρίζεται το δείγμα της ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, με αντίπαλο την νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ, την οποία νίκησε με 3-0 (Φαν Βέερτ, Ζίνι, Κοσίδης), σε αγώνα που έγινε υπό ειδικές συνθήκες (4 τριαντάλεπτα) στο Βέλγιο. Οι «κιτρινόμαυροι», που αγωνίστηκαν με διαφορετικές ενδεκάδες στις 4 περιόδους του αγώνα, έδειξαν γενικά καλή εικόνα σε επίπεδο δημιουργίας και πίεσης, τόσο από τους παίκτες που εντάχθηκαν πρόσφατα στην προετοιμασία (καθώς πριν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες) όσο και απ' αυτούς που έχουν βγάλει όλο το μέχρι τώρα στάδιο της προετοιμασίας. Την ίδια στιγμή, στους νταμπλούχους Ελλάδας εντείνονται τα σενάρια για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μεσοεπιθετικού.

Παναθηναϊκός: Βρίσκει ρυθμό και συνεχίζει δυναμικά

Με μία ακόμα καλή και δυνατή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός συνέχισε αήττητος στα φιλικά που δίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία, επικρατώντας και της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 (Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Βαγιαννίδης). Οι «πράσινοι» με την εικόνα τους δείχνουν ότι σιγά σιγά βρίσκουν τον ρυθμό τους, βαδίζοντας στον δρόμο για το επίπεδο που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του στο τελευταίο ματς, στο οποίο ξεχώρισε η παρουσία του Μπερνάρ.

Ολυμπιακός: Αντίο στον Βαλμπουενά, ήρθε ο Ιμπόρα

Το τέλος της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά μετά από 4 χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Γάλλου μέσου. Οι δύο πλευρές πάντως άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας από άλλο πόστο. Παράλληλα, από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους» ο 36χρονος Ισπανός μέσος Ιμπόρα, που αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ.

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα η προετοιμασία

Με αρκετά προβλήματα για τον τεχνικό του, Ραζβάν Λουτσέσκου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν λόγω ενοχλήσεων ή τραυματισμών τέσσερις ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα οι Νάρεϊ, Λύρατζης, Σάστρε και Σοάρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ