Πέμπτη 13 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE
Τεστάρει δυνάμεις με Σαχτάρ η ΑΕΚ

Με ένα φιλικό παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ Ντόνετσκ, κλείνει για την ΑΕΚ το στάδιο της βασικής της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αύριο Παρασκευή, προκειμένου να συνεχίσουν το τρίτο στάδιο. Οσον αφορά το σημερινό ματς, η διεξαγωγή του θα είναι και πάλι υπό ειδικές συνθήκες: Κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, αρχικά θα διεξαχθούν δύο 45λεπτα (18.00 - Cosmote Sport 1), όπου αναμένεται να πάρουν μέρος κυρίως οι παίκτες που θεωρητικά έχουν θέση βασικού στις δύο ομάδες, ενώ στη συνέχεια θα παιχτούν και δύο 35λεπτα (20.00 - Cosmote Sport 1), με τη συμμετοχή κυρίως των αναπληρωματικών.

Ολυμπιακός: Εντάχθηκαν οι Κίνι και Ιμπόρα

Στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία εντάχθηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, οι Ισπανοί Κίνι και Ιμπόρα, μετά την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους των μεταγραφών τους στην ομάδα του Πειραιά. Αντίθετα, εκτός της χθεσινής προπόνησης έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, για λόγους αποφόρτισης. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος δύο ομάδων του εξωτερικού (Τραμπζονσπόρ και Γκενκ) για την απόκτηση του Δανού Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην αντιτίθενται στην περίπτωση παραχώρησής του.

ΠΑΟΚ: Τελειώνει το θέμα του Σαματά

Eνα βήμα πριν την απόκτηση του Τανζανού επιθετικού Αλί Σαματά, ο οποίος ανήκει στη Φενερμπαχτσέ και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκενκ, φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις οι Θεσσαλονικείς κατέληξαν σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για τη μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος τελικά αναμένεται να παραχωρηθεί ως ελεύθερος. Αυτό που απομένει είναι να λυθεί και το θέμα της βίζας του, για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τανζανός θα βρίσκεται στην Ελλάδα σήμερα και ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ θα αφορά συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αρης: Ανακοίνωσε τον Ζαλ Ζιλ

Την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου Ζαν Ζιλ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης, με τον 25χρονο παίκτη να υπογράφει συνεργασία διάρκειας δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους». Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην πολωνική Γκόρνικ. Την ίδια στιγμή, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραχώρησης του Τσέχου στόπερ Μπράμπετς, για τον οποίο φέρεται να έχουν δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ