Τρίτη 18 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
32Η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΣ
Υπόσχεση στους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ ότι δεν τους ξεχνάμε, τους τιμάμε και αναδεικνύουμε τον άθλο τους

RIZOSPASTIS

«(...) Για την αποκάλυψη της Νοσοκομειούπολης του Γράμμου και την οργάνωση της μόνιμης έκθεσης που εγκαινιάζουμε δόθηκε μεγάλος αγώνας. Μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, δεκάδες μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, για πάνω από έναν χρόνο, δούλεψαν ακούραστα και με μεγάλη συναίσθηση ευθύνης για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. (...) Ευχαριστούμε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για την προσφορά τους.

(...) Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το επιστημονικό επιτελείο που ανέλαβε ένα αρκετά πολύπλοκο και σύνθετο έργο σε συνεργασία με την Επιτροπή μνημείων και μουσείων της ΚΕ.

Τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς και τοπογράφους, τους αρχαιολόγους, τους ιστορικούς, τους υγειονομικούς, τους καλλιτέχνες και γραφίστες. Ολοι προσέφεραν με τις γνώσεις και το ταλέντο τους, με την ψυχή τους.

Το έργο αυτό, χωρίς την εθελοντική προσφορά όλων των παραπάνω και την οικονομική στήριξη πολλών οπαδών, φίλων του ΚΚΕ, καθώς και ανθρώπων που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΚΚΕ να αναδεικνύει σημαντικά ιστορικά γεγονότα, δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα:

- τους κατοίκους του δήμου Νεστορίου που αναγνωρίζουν τη συμβολή του ΚΚΕ στην ανάδειξη των ιστορικών παραδόσεων της περιοχής και στηρίζουν τις παρεμβάσεις μας

- την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη Γιώργο και την αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Κοζατσάνη Δέσποινα για την βοήθειά τους.

- Το τμήμα τεχνικών υπηρεσιών Καστοριάς, τον κ. Κωτσάκο Στέλιο και την κ. Σιδηροπούλου Βάσω

- τον δήμο Νεστορίου, τον δήμαρχο κύριο Γκοσλιόπουλο Χρήστο και την αντιδήμαρχο Νεστορίου κ. Νταούτη Ιωάννα

- την εταιρεία "endil τεχνική βιομηχανική ATEBE" του Μιχάλη Λαμπρόπουλου για την προσφορά των απαραίτητων υποδομών για το στήσιμο της έκθεσης

- την εταιρεία "lightprint" του Απόστολου Κεχαγιόγλου για την προσφορά της εκτύπωσης και τοποθέτησης των ντοκουμέντων της έκθεσης

- Τον εργολάβο κ. Θώμο Θανάση για την κατασκευή του δρόμου και τη βοήθειά του για την τοποθέτηση της έκθεσης

- το ίδρυμα Πέτρου Κόκκαλη για τη στήριξή του στην μνήμη του πρωτεργάτη της υγειονομικής υπηρεσίας του ΔΣΕ Πέτρου Κόκκαλη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ