Πέμπτη 11 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εγκώμια του ισπανικού Τύπου

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Σέρτζιο Μαρκαριάν

Sportidea

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Σέρτζιο Μαρκαριάν
«Ουδέν κακόν αμιγές καλού», έλεγαν οι αρχαίοι και κάλλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε την επόμενη μέρα του αποκλεισμού του από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ να... υιοθετήσει το γνωστό ρητό. Οι «πράσινοι» μετά την εξαιρετική τους παρουσία τους στο επιβλητικό «Καμπ Νου» κατάφεραν να πετύχουν για άλλη μια φορά την καταξίωση στις «ευρωπαϊκές» συνειδήσεις, «αναγκάζοντας» τον ισπανικό Τύπο να του πλέξει το εγκώμιο και οι παίχτες και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσαρλς Ρέσακ να μιλήσουν μεταξύ άλλων και για «τύχη» της ομάδας τους.

«Η Μπαρτσελόνα άλλαξε το σενάριο ενός έργου που θα μπορούσε να είχε τελειώσει με τραγωδία. Ομως, η τύχη στάθηκε στο πλευρό της Μπάρτσα και στο τέλος έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά. Υπέφερε πολύ από έναν εκπληκτικό Παναθηναϊκό», έγραψε η εφημερίδα «Μάρκα», η οποία χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τους «πράσινους», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο διαιτητής δεν είδε καθαρό πέναλτι». Την ίδια ώρα η εφημερίδα «Ας» ανέφερε πώς «η Μπαρτσελόνα είχε μαζί της όλους τους θεούς του Ολύμπου» και ότι «Οι Ελληνες δεν ήθελαν να "πεθάνουν" χωρίς τιμή. Στο τέλος το "Καμπ Νου" φοβήθηκε πολύ για το 3-2». Το επίσημο σάιτ στο ίντερνετ των «μπλαουγκράνα» φιλοξενεί τον... ανακουφιστικό λιτό τίτλο «Περάσαμε»...

Στο μεταξύ, η πολύ καλή εμφάνιση και τα κολακευτικά σχόλια του ισπανικού αλλά και του ευρωπαϊκού Τύπου, μετρίασαν την πίκρα των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για την απώλεια του εισιτηρίου που οδηγεί στους «4» της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των «πρασίνων», Σέρτζιο Μαρκαριάν, ανέφερε πώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να επιτευχθεί η πρόκριση και σίγουρα το γεγονός αυτό προκάλεσε απογοήτευση στους κόλπους της ομάδας του, αλλά τόνισε ότι «το θετικό είναι ότι αποχαιρετούμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και όλος ο κόσμος θα έχει θετικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε όπως έπρεπε. Προσέξαμε τον αντίπαλο και αγωνιστήκαμε χωρίς φόβο. Τα παιδιά έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς παλέψαμε μέχρι το 90' και φύγαμε με την εντύπωση ότι μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα, ήταν γονατισμένη στο χορτάρι και κοιτούσε το ρολόι».

  • Εξάρθρωση ωμοπλάτης υπέστη τελικά ο γιατρός του Παναθηναϊκού Νίκος Τζουρούδης, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε μετά το χτύπημα που δέχτηκε από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα στο Καμπ Νου. Οσον αφορά στον Αντώνη Νικοπολίδη, «κληρονόμησε» ένα έγκαυμα στον ώμο, έπειτα από φωτοβολίδα που έπεσε πάνω του στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ