Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ
Προχωρά έργα ασφαλτοστρώσεων, παρά τις αντιξοότητες

Τα έργα ασφαλτόστρωσης δρόμων συνεχίζει η δημοτική αρχή Πάτρας, από δικούς της αποκλειστικά πόρους, καυτηριάζοντας ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις «έχουν εξαιρέσει τη δημοτική οδοποιία από προγράμματα χρηματοδότησης, ΕΣΠΑ κ.λπ.».

Οπως εξηγεί, «τέτοια έργα, που ωφελούν τον λαό και όχι τους επενδυτές, δεν τα θεωρούν "ανάπτυξη"», την ώρα που υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.

Υπογραμμίζει ότι μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον «ξεκίνησε από τη ΔΕΥΑΠ το έργο "Συντήρηση Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων Λόγω Φθορών Οφειλομένων στο Δίκτυο Αποχέτευσης - 2022"», βάσει του οποίου προχωρά σειρά ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους της πόλης, ικανοποιώντας χρόνια αιτήματα ήδη σε περιοχές. Ταυτόχρονα ανακοινώνει ότι ξεκινούν άμεσα οι εργασίες και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου σε άλλες 25 οδούς, ενώ προχωρά και η καταγραφή των αναγκών.

«Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή, μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον, τρομερής υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης» και «ακούει βερεσέ όλους όσοι καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για "κωλυσιεργία" και τους ενοχλεί η «σκόνη» των έργων, γιατί μπορούν και συγκρίνουν με δημοτικές αρχές που, παρά τη μεγάλη χρηματοδότηση που λάμβαναν, άφησαν στην πόλη μόνο χρέη και μηδενικό έργο», καταλήγει η δημοτική αρχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ