Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 - Κυριακή 13 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Εκδηλώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο πλαίσιο του καλοκαιρινού ταξιδιού του 49ου Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, το Σάββατο 12 Αυγούστου γίνεται η κεντρική εκδήλωση στο νησί της Ικαρίας. Οι εκδηλώσεις εκεί θα γίνουν στο Καραβόσταμο, από τις 8 μ.μ., και θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί» και στη συνέχεια με την ορχήστρα του Ζελέπου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου γίνεται επίσης προφεστιβαλική εκδήλωση στη Σκάλα Λακωνίας, που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Γυμνάσιο της Σκάλας με τουρνουά μπάσκετ 3x3 αφιερωμένο σε κάθε Αλκη, σε κάθε Μιχάλη, σε κάθε φίλαθλο που η αγάπη του για τον αθλητισμό και την ομάδα δεν έχουν σχέση με τα φασιστικά «τάγματα εφόδου» και τις πρακτικές τους. Θα ακολουθήσει συζήτηση για την ανάγκη ύπαρξης δημόσιων αθλητικών χώρων και το δικαίωμα όλων να έχουμε πρόσβαση σε αυτούς και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με λαϊκό γλέντι από τους Στέλιο Βασιλακάκο και Παναγιώτη Λεϊμονίτη.

Ακόμα, την Κυριακή 13 Αυγούστου γίνεται προφεστιβαλική εκδήλωση στο Ποδοχώρι Καβάλας, στις 9 μ.μ., στην τοποθεσία Τζιρίφ. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική από τη «Λαϊκή Βάρδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ