Παρασκευή 12 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νίκη των ταξικών δυνάμεων

Νίκη πέτυχαν οι ταξικές δυνάμεις στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ - ΝΠΔΔ περιοχής Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας, Βιλίων, Ερυθρών, Μεγάρων, Ν. Περάμου, Μαγούλας, Οινόης, για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και αντιπροσώπων στην ΠΟΕ ΟΤΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ψήφισαν 585 άτομα και καταμετρήθηκαν 565 έγκυρα ψηφοδέλτια, 17 άκυρα και 3 λευκά. Η «Ενότητα Εργαζομένων ΟΤΑ», που υποστηρίχτηκε από τη Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα, έλαβε 444 ψήφους, 10 έδρες στο ΔΣ (έναντι 9 που είχε)και εξέλεξε 9 αντιπροσώπους στην ΠΟΕ ΟΤΑ (είχε 6).

Η «Συνεργασία - Ανεξαρτησία - Δημοκρατία», που υποστηρίχτηκε από την ΠΑΣΚΕ και την «Αυτόνομη Παρέμβαση», έλαβε 121 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ (είχε 4) και εξέλεξε 3 αντιπροσώπους στην ΠΟΕ ΟΤΑ, όσους και είχε.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων τονίζει: «Οι εργαζόμενοι δίνουν την απάντησή τους στις αντιλαϊκές πολιτικές, εμπιστευόμενοι τις ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ και την προοπτική όχι μόνο της αντίστασης, αλλά και της αντεπίθεσης της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ