Παρασκευή 12 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΣΥΠΑ
Απέκλεισαν εκλεγμένο εκπρόσωπο!

Αλλη μια «καραμπινάτη» αυθαιρεσία στην εκλογή των οργάνων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), αποκαλύπτεται τώρα που η ΠΑΣΚ έχασε μετά από 10 χρόνια την αυτοδυναμία στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Οπως καταγγέλλεται, οι παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, σε αγαστή συνεργασία και ερμηνεύοντας κατά το δοκούν διάταξη του νόμου 1264/82, απέκλεισαν μεμονωμένο υποψήφιο, που εκλέχτηκε νόμιμα στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΣΥΠΑ και κατακύρωσαν την έδρα στη ΔΑΚΕ!

Το συμβάν καταγγέλλει ο ίδιος ο αποκλεισθείς εκπρόσωπος των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης Σωκρ. Ρόβος, ο οποίος δηλώνει ότι θα διεκδικήσει την έδρα που δικαιούται, ενώ προειδοποιεί τη νέα διοίκηση της ΟΣΥΠΑ ότι αν τα προβλήματα στα περιφερειακά αεροδρόμια δεν αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα, τότε θα προκύψει σοβαρό θέμα για το επόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στην ΥΠΑ τονίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμα αυθαιρεσία, που αποκαλύπτει τον πανικό που έχει καταλάβει την ΠΑΣΚ, η οποία αναζητά με κάθε τρόπο να επανακτήσει τη χαμένη της αυτοδυναμία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ