Σάββατο 13 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΑΓΙΛΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
Είναι παράνομη η «Ευκαρπία»;

Το χωριό Ευκαρπία του Δήμου Τραγίλου Σερρών «φιγουράρει» από τις 3 Απρίλη, μαζί με άλλα 31 χωριά της χώρας, στη λίστα της «παρανομίας» του ΟΣΔΕ, που κατάρτισε με δορυφορική βοήθεια... το υπουργείο Γεωργίας. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση των βαμβακοπαραγωγών του συγκεκριμένου χωριού, γιατί εκτός από την κυβερνητική κοροϊδία, δέχονται και κυβερνητική συκοφαντία.

Ο Δήμος Τραγίλου, με επιστολή προς το υπουργείο Γεωργίας, ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ των γεωργών. Στην επιστολή αναφέρονται ανάμεσα σε άλλα τα εξής: «Στο ΔΔ Ευκαρπίας ουδεμία παράνομη έκταση βάμβακος καλλιεργήθηκε και επειδή η αβασάνιστη και αβάσιμη αναφορά περιοχών και προσώπων εκ μέρους του Υπουργείου σας, σας αφήνει εκτεθειμένους,

Παρακαλούμε, αναγνωρίζοντας το λάθος σας, σε μια ανακοίνωση Τύπου δική σας να αποκαταστήσετε την αλήθεια δηλώνοντας, όπως προκύπτει από τα πραγματικά δεδομένα, ότι: Στο ΔΔ Ευκαρπίας του Δήμου Τραγίλου δεν τίθεται θέμα αναντιστοιχίας δηλώσεων στο ΟΣΔΕ και στην πραγματικώς καλλιεργηθείσα έκταση».

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρεται στην επιστολή, ο Δήμος Τραγίλου θα υπερασπιστεί την αλήθεια ασκώντας κάθε ένδικο μέσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ