Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Σε θέση οδηγού στη βαθμολογία της Super League παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που συνέχισε αήττητος (4 νίκες - 1 ισοπαλία) μετά τη νέα ευρεία νίκη του στο Φάληρο, αυτήν τη φορά επί του Αρη με 4-1, στο χθεσινό πρώτο μέρος της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο πιεστικοί στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μπράμπετς στο 21'. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (Πάρδο 47') και είχαν και δοκάρι με τον Νταρίντα (53'), γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι συνήλθαν, ανέκτησαν τα «ηνία» και πίεσαν εκ νέου. Ετσι, έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Ελ Κααμπί (62', 70') και Γιόβετιτς (84'), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Φορτούνη στο 89' (απέκρουσε ο Κουέστα).

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα (μετά το «διπλό» στα Γιάννενα) επικρατώντας του Βόλου με το άνετο 3-0 (Κουλιεράκης 39', Μουργκ 46', Σαματά 56').

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 (Μαλής 10' - Φιλίπε 20'), με τις δύο ομάδες να πληρώνουν την αδυναμία τους να εκμεταλλευτούν τις συνολικά 41 ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Πλούσιο σε φάσεις ματς έγινε και στην Καισαριανή, με Κηφισιά και Λαμία επίσης να μένουν στο 1-1 (Ακούνια 83' - Λούμορ 90'+5). Εκτός από τα γκολ οι δύο ομάδες είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες και από ένα δοκάρι.

Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Η δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, όπου φιλοξενείται από τον Αστέρα (20.30 - Novasports Prime), ξεχωρίζει ανάμεσα στα σημερινά ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ οι γηπεδούχοι αναμένεται να εμφανιστούν ανεβασμένοι ψυχολογικά, μετά το «διπλό» στον Βόλο.

Στην «ΟPAP Arena» η ΑΕΚ, στον απόηχο της επιτυχίας της στο ντέρμπι της Λεωφόρου, υποδέχεται τον Ατρόμητο (21.00 - Cosmote Sport 1), επιδιώκοντας μία ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει ψηλά στη βαθμολογία.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.30 - Novasports Prime), ο οποίος προέρχεται από ήττα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ