Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική και στον β' γύρο, με άκυρο ή λευκό

Η εκλογική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη και στήριξη σε αυτές τις αγωνιστικές δυνάμεις που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν μπροστά σε όλους τους μεγάλους αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών, της νεολαίας, σημειώνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές, τονίζοντας επιπλέον ότι την Κυριακή 15 Οκτώβρη το συμφέρον του εργαζόμενου λαού είναι να καταψηφίσει τους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής, ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.

Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Τα χαμόγελα της ΝΔ για την επικράτηση Αγοραστού στον πρώτο γύρο δεν μπορούν να κρύψουν ότι και στη Θεσσαλία δυναμώνει ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, που εκφράζεται με την ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια αλλά και σε μεγάλους δήμους της περιοχής, τη συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Στον δεύτερο γύρο καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό της περιοχής, όσους στήριξαν και ενίσχυσαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση", να πάνε στην κάλπη με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής. Την καταδίκη δηλαδή τόσο του εκλεκτού περιφερειάρχη της ΝΔ κ. Αγοραστού όσο και του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κουρέτα, που διεκδικεί τον ρόλο του συνεχιστή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Από κοινού συμφωνούν μεταξύ άλλων:

-- Στη λεγόμενη "πράσινη ανάπτυξη", που σημαίνει "πράσινα" χαράτσια, φωτοβολταϊκά στα χωράφια, αιολικά στα βουνά και LNG στον Παγασητικό.

-- Στο να δίνονται μέσω ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης εκατομμύρια σε επιχειρηματικούς ομίλους, την ώρα που δεν δίνεται σεντ για έργα προστασίας του λαού.

-- Στη μετατροπή της περιοχής σε αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο, με ό,τι κινδύνους αυτό σημαίνει για τους λαούς της περιοχής.

Είναι συνυπεύθυνοι για αντιλαϊκές αποφάσεις που ο ένας έφερνε για ψηφοφορία και ο άλλος ανεχόταν ή σφύριζε αδιάφορα. Ετσι ψηφίστηκαν την προηγούμενη τετραετία στο Περιφερειακό Συμβούλιο προϋπολογισμοί, τεχνικά προγράμματα στα οποία απουσίαζαν έργα προστασίας του λαού, το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Θεσσαλίας 2021 - 2025. Εχουν από κοινού ευθύνες για την πολιτική που έπνιξε την Θεσσαλία στις λάσπες.

Γι' αυτό, την Κυριακή 15 Οκτώβρη το συμφέρον του εργαζόμενου λαού είναι να καταψηφίσει τους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής, ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.

Μπροστά στην προδιαγεγραμμένη κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα μέτωπα από την κυβέρνηση, με τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων, των εκλεκτών τους στην Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση, μπαίνουμε μπροστά για την οργάνωση της πάλης του λαού, για να μπει τέλος στη βαρβαρότητα και να μπορέσει ο λαός να ζήσει όπως του αξίζει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ