Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«Εγινε το βήμα - Να κάνουμε το άλμα μαζί!»

Επί ποδός στους δήμους της Αττικής όπου η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι στον β΄ γύρο

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται τα μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, υποψήφιοι και υποστηρικτές της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους τέσσερις δήμους της Αττικής, ώστε την ερχόμενη Κυριακή να εκλεγούν αγωνιστικές δημοτικές αρχές, για να έχουν οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι το δικό τους αποκούμπι, το στήριγμά τους στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Νίκαια - Ρέντης είναι οι δήμοι όπου η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει περάσει στον β' γύρο, και τα εκλογικά περίπτερα του συνδυασμού λειτουργούν ασταμάτητα, υποδεχόμενα τον κόσμο.

Από χτες το πρωί ξεκίνησε ένα ακόμη πλατύτερο κάλεσμα με όλους τους τρόπους, ενώ το απόγευμα σε κλίμα μαχητικότητας πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις των ψηφοδελτίων σε κάθε περιοχή. Μια μεγάλη προσπάθεια, σε κλίμα αισιοδοξίας, τροφοδοτούμενη από τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κάθε δήμο αλλά και από τη συνολική άνοδο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πανελλαδικά.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί, με δηλώσεις για τα αποτελέσματα της Κυριακής καλούν ακόμα περισσότερους εργαζόμενους να κάνουν το βήμα, να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να μην περάσει ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία, για να νικήσουν αυτήν τη φορά οι πολλοί, οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές και η νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ