Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Χέρι συμπόρευσης και ελπίδας σε όλο τον λαό της πόλης

Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας απλώνεται πλατιά το κάλεσμα στήριξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον β' γύρο

Με σύνθημα «ούτε λεπτό χαμένο μέχρι την Κυριακή, για να γίνει το άλμα με την εκλογή αγωνιστικής δημοτικής αρχής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο» πραγματοποιήθηκε χτες σύσκεψη των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καισαριανή.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών ο συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ αναδείχτηκε σε πρώτη δύναμη με 35,31% και οδεύει στον β' γύρο, διεκδικώντας την ανάδειξή της σε δημοτική αρχή. Οπως εκτιμήθηκε και στη χτεσινή σύσκεψη, την περασμένη Κυριακή έγινε ένα βήμα και τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το άλμα μαζί με τον λαό της Καισαριανής!

Με τα ψηφοδέλτια στο χέρι, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι φίλοι, άνθρωποι που συμπορεύονται με το ΚΚΕ στους αγώνες, κατέστρωσαν ένα πλούσιο σχέδιο, γειτονιά τη γειτονιά, δρόμο τον δρόμο, στους χώρους δουλειάς και Εκπαίδευσης, ώστε να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον β' γύρο την ερχόμενη Κυριακή. Απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα, ώστε να ολοκληρωθεί το βήμα που έγινε την περασμένη Κυριακή, να εκλεγεί αγωνιστική δημοτική αρχή - στήριγμα στο πλευρό των πολλών. Απευθύνονται σε όσους απείχαν από τις εκλογές, είτε επειδή θεωρούσαν πως με αυτόν τον τρόπο εκφράζεται μια διαμαρτυρία, είτε επειδή επηρεάστηκαν από το κλίμα «βουβαμάρας» που επιχείρησαν να επιβάλουν κυβέρνηση - ΜΜΕ - άλλα κόμματα, για να μη συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα του λαού και της νεολαίας και το διακύβευμα των εκλογών. Τους καλούν να κάνουν τώρα το βήμα, ενώ το ίδιο καλούν και εκείνους που έκαναν μια διαφορετική επιλογή στις 8 Οκτώβρη, αλλά βλέπουν ότι μόνο μια αγωνιστική δημοτική αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορεί να είναι σύμμαχος στο πλευρό τους, στις ανάγκες τους.

Εξάλλου, σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Καισαριανή, ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος, έστειλε το μήνυμα:

«Χαιρετίζουμε τον περήφανο λαό της Καισαριανής που έδωσε ηχηρή απάντηση για τα "θέλω" και τις ανάγκες του δείχνοντας εμπιστοσύνη στη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Απλώνουμε χέρι συμπόρευσης και ελπίδας σε όλους τους Καισαριανιώτες και τις Καισαριανιώτισσες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο και τους ζητάμε να κάνουν το επόμενο βήμα για να έχουμε και στον δήμο μας έναν σύμμαχο μπροστά στα δύσκολα που μας ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα.

Σαν μια γροθιά πάμε μπροστά, για μια δημοτική αρχή στο πλάι των πολλών, που δεν θα υπολογίζει κόπο και θυσίες για τους αγώνες που θα φοβίζουν όλους όσοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.

Για να κάψουμε τα αντιδραστικά σενάρια!

Για να έρθει ξανά το χαμόγελο στην πόλη μας!».

  • Σήμερα, Τρίτη, στις 11 π.μ. ο Ηλ. Σταμέλος θα κάνει περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στις 6 μ.μ. σε μαγαζιά της πόλης. Αύριο, Τετάρτη, στις 6 π.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους του δήμου και στις 10 π.μ. θα κάνει περιοδεία στο δημαρχείο, ενώ το απόγευμα στις 6 μ.μ. σε γηπεδάκια και αθλητικούς χώρους της πόλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ