Σάββατο 12 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι της «Κτηνοτροφικής»

Κυριολεκτικά «στο δρόμο» έχουν πεταχτεί 65 εργαζόμενοι της Κεντρικής Ενωσης Κτηνοτροφικών Προϊόντων «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ», μετά το κλείσιμο της οργάνωσης, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, όπως καταγγέλλει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος των Εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι της εν λόγω συνεταιριστικής οργάνωσης καταγγέλλουν την «απαράδεκτη πολιτική του υπουργείου Γεωργίας και της ΑΤΕ, που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο της "Κτηνοτροφικής"», αλλά και τους υπουργούς Γεωργίας Στ. Τζουμάκα και Γ. Ανωμερίτη, οι οποίοι: «Με δηλώσεις τους, αλλά και με προσχέδια τροπολογιών σε νόμους, υποσχέθηκαν στο προεδρείο των εργαζομένων ότι θα αποκαταστήσουν εργασιακά όλους τους εργαζόμενους στην "Κτηνοτροφική", σε υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας, κάτι που έμεινε απλή υπόσχεση» όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Το σωματείο ζητά από το υπουργείο Γεωργίας και την ΑΤΕ τουλάχιστον να μη χάσουν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα 12 μηνών και τις αποζημιώσεις τους, ενώ παράλληλα ζητά «την εργασιακή τους αποκατάσταση, όπως άλλωστε τους είχαν υποσχεθεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ