Σάββατο 12 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι θ' ακούσουμε ακόμα;

Μετά την επιτυχία της νομισματικής σύγκλισης, ήρθε η ώρα της κοινωνικής συνοχής και της οικοδόμησης ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού και δίκαιου κοινωνικού κράτους...

Αυτά και άλλα τέτοια ανάλογα, λέει σε προχτεσινή συνέντευξή του στην «Εξουσία» ο Χρ. Παπουτσής, πρώην κοινοτικός επίτροπος, ο οποίος κάπου προς το τέλος της θητείας του, είχε διαγνώσει μελαγχολικά ότι «έρχεται το τέλος και της κοινωνικής ασφάλισης».

Τώρα, οι προεκλογικές ανάγκες θέλουν άλλη - πιο ΠΑΣΟΚική - γλώσσα, αλλά όχι και να διαγιγνώσκει ο κ. Παπουτσής ότι «ήδη τους τελευταίους μήνες είναι ορατή η προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει την κοινωνική πλευρά των πολιτικών της»!!!

Το μόνο που δε μας είπε είναι ότι επισπεύστηκαν οι εκλογές γιατί η κυβέρνηση Σημίτη δε βλέπει την ώρα να προχωρήσει ακόμα πιο αποφασιστικά σε φιλολαϊκές και φιλεργατικές παροχές κι ότι θέλει να έχει νωπή τη λαϊκή εντολή, ώστε να ξεπεράσει τις πιέσεις των εταίρων της ΕΕ. Αλλά, ας μη βιαζόμαστε, έχουμε 58 μέρες ακόμα μέχρι την 9η του Απρίλη... Εχουμε ν' ακούσουμε..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ