Σάββατο 12 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ας ψάξει

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ, ο Λαλιώτης, ότι μας ξάφνιασε η χτεσινή, απαράδεκτη συμπεριφορά του είναι γελασμένος. Και ξέρουμε και δεν έχουμε ξεχάσει τα ανάλογα δείγματα γραφής, που έχει δώσει στο παρελθόν. Πρέπει να ομολογήσουμε, πάντως, πως δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι του είχαν φουσκώσει τόσο πολύ τα μυαλά, μετά τα εγκαίνια του μετρό.

Χτες μπέρδεψε λίγο την αίθουσα της Βουλής, με... συνέλευση Τοπικής του ΠΑΣΟΚ και άρχισε τα δικά του. Εβριζε, διέκοπτε και εν γένει φερόταν λες και ήταν ο χώρος τσιφλίκι του, όπου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Μέχρι κι ο Κακλαμάνης δεν τον ανέχτηκε και αναγκάστηκε να παρέμβει.

Η λογική του; Οποιος λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζει η κυβέρνηση, όσον αφορά το μετρό - αλλά και γενικότερα - είναι «ψωριάρης» και «μικρόψυχος», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εμείς δε θα πούμε τίποτε περισσότερο. Απλά, ίσως θα ήταν καλό να μάθει τι γνώμη έχει ο κόσμος, ο απλός πολίτης, για το υπουργείο του. Τι πιστεύει για τις αναθέσεις των «μεγάλων έργων» και για τις σχέσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ με τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες.

Αλλωστε, ο πενταπλασιασμός του κόστους του μετρό, μιλάει από μόνος του...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να δώσουμε (έστω και λίγο καθυστερημένα) τα συγχαρητήριά μας στο ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική «μεταγραφή» του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία του θα συμβάλει αποφασιστικά στην παραπέρα εξέλιξη του εκσυγχρονισμού, άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τέλος πάντων, αυτό το κόμμα χρειαζόταν και κάποιον, όχι μόνο στην πολιτική του πρακτική νεοσυντηρητικό, αλλά και στο... όνομα. Είναι αλήθεια πως το... αυθεντικό έχει πάντα τη δική του αξία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ