Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Μαχητικά και με παλμό συλλαλητήρια αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Μαζικές και με μαχητικότητα ήταν οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από Επιτροπές Ειρήνης, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού και της νεολαίας του στον Παλαιστινιακό λαό.

Στον Πύργο στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία από την Επιτροπή Ειρήνης Ηλείας, μαζικά συμμετείχαν εργαζόμενοι και νεολαία, απαιτώντας, μεταξύ άλλων, λευτεριά στην Παλαιστίνη, να επιστρέψει άμεσα η φρεγάτα «Ψαρά» από τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Στο Αργοστόλι συγκέντρωση πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία όπου μίλησε ο πρόεδρός του, Σπύρος Καμπίτσης. Νωρίτερα απαγγέλθηκε ποίημα, ενώ ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους, με συνθήματα και κάλεσμα απεμπλοκής της Ελλάδας συνολικά απ' τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία μπροστά από την παλιά νομαρχία στη Ζάκυνθο, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, όπου την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρός του, Γιώργος Κωνσταντίνου. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Συλλόγου Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα ο Ναμπίλ Νταάκ. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.


Κεφαλονιά
Κεφαλονιά

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ