Τετάρτη 17 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ των ΕΒΕ στην Πάτρα καλεί σήμερα, Τετάρτη 17 του Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο των ΕΒΕ, οι θέσεις του ΚΚΕ και η προοπτική διεξόδου». Θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης.

- Εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις συνέπειες που θα επιφέρουν στο λαό και τη νεολαία, διοργανώνει η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60).

- Τιμητική εκδήλωση για βετεράνους πρωτοπόρους κομμουνιστές, διοργανώνει την Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27), η Αχτίδα Υπηρεσιών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας, με θέμα «1η Μάη 1886 - 1η Μάη 2002. Τιμάμε τους επαναστάτες και τους αγώνες της εργατικής τάξης». «Στο διάστημα αυτό - τονίζεται στην πρόσκληση - μπροστάρηδες αγωνιστές, εργάτες, εμπνευσμένοι από τη μαρξιστική θεωρία, δε δίστασαν, όταν χρειάστηκε, να θυσιάσουν και τη ζωή τους για τα ιδανικά του Κόμματος και της Τάξης μας. Και στις σημερινές συνθήκες οι κομμουνιστές, με οδηγό και παράδειγμα τις προηγούμενες γενιές, παραμένουν στην πρωτοπορία της ταξικής πάλης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ