Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Εκανε το 2 στα 2 ο Προμηθέας

Το 2 στα 2 στον 2ο όμιλο του FIBA Champions League έκανε ο Προμηθέας, που επικράτησε στην Πάτρα της λιθουανικής Ρίτας με 78-76, μετά από δύσκολο ματς, για τη 2η αγωνιστική. Ετσι οι Πατρινοί είναι 1οι και αήττητοι στον όμιλο, ισόβαθμοι με τη γαλλική Ντιζόν, με ισχυρές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σε έναν αμφίρροπο και ανοιχτό αγώνα, όπου οι δύο ομάδες πάλεψαν στα ίσα για τη νίκη, ο Προμηθέας κατάφερε να βρει τις λύσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, όπου ένα καθοριστικό κλέψιμο και μία εύστοχη βολή του Αντονι Καουάν έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Κορυφαίοι για τον Προμηθέα ήταν ο Χρυσικόπουλος με 15 πόντους και ο Χάιμε Ετσενίκε με 14.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιζόν επικράτησε 104-67 της Οπάβα στην Τσεχία. Η βαθμολογία: Προμηθέας 4, Ντιζόν 4, Ρίτας 0, Οπάβα 0.

Στα Λιόσια οι αγώνες της Χάποελ Χολόν

Το κλειστό των Ανω Λιοσίων θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση η ισραηλινή Χάποελ Χολόν, αφού εξαιτίας της κατάστασης στη Μέση Ανατολή αδυνατεί να δώσει τα ματς στη φυσική της έδρα. Αυτό γνωστοποιήθηκε χθες από τη FIBA, καθώς τόσο η ίδια όσο και η ισραηλινή ομάδα αποδέχτηκαν την προσφορά της ΚΑΕ ΑΕΚ για φιλοξενία των ευρωπαϊκών αγώνων της Χάποελ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ