Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τον λαό να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη | Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό | Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ».

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στα συνδικάτα, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς για να γίνουν υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος η αλληλεγγύη, η συμμετοχή στην πάλη για να σταματήσει τώρα η σφαγή. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και συσκέψεων αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας καλεί στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καλεί στο cafe «Weekend», στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας Αττικής καλεί στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο θέατρο «Εκστάν». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού καλούν στο Στέκι Εργατικών Σωματείων. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης καλούν στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στην Αίθουσα «Ιωνία» (λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 113, Βούλα). Θα μιλήσει η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

Δευτέρα 6 Νοέμβρη

Στις 7 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

Στη Θεσσαλονίκη

Οι Κομματικές Οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν το μεγάλο άνοιγμα που πραγματοποιούν με συγκεντρώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες, προκειμένου να ενημερώσουν για το έγκλημα στην Παλαιστίνη από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζουν:

Σήμερα Πέμπτη

Στις 10.30 π.μ., περιοδεία στα τοπικά ιατρεία Αμπελοκήπων.

Στις 11 π.μ. στη Λαϊκή Αγορά Παναγίας Φανερωμένης.

Στις 6.30 μ.μ., στην περιοχή Βενιζέλου και Ρ. Φεραίου στις Συκιές, στην αγορά της Νεάπολης και σε καταστήματα στην οδό Ολυμπιάδος.

Στις 7 μ.μ., σε γειτονιές των Αμπελοκήπων.

Αύριο, Παρασκευή

Στις 7 μ.μ., σε καταστήματα στη Λαμπράκη στην Τούμπα.

Σάββατο 4/11

Στις 11 π.μ., στις Λαϊκές Αγορές στην Ξηροκρήνη και στη Βούλγαρη.

Στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κυριακή 5/11

Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς στην πλατεία Σκρα, με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 6/11

Στις 11 π.μ., περιοδεία στους εργαζόμενους της Δ' Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στο καφέ «Πρίγκιπος», με ομιλητή τον Δ. Πέσιτς, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη».

Στα Χανιά

Τον χανιώτικο λαό «να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα "Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό. Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ"» καλεί η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ, η οποία οργανώνει επίσης μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις.

Συγκεκριμένα, γι' αυτές τις μέρες προγραμματίζονται:

Σήμερα, Πέμπτη 2/11, στις 11 π.μ., στη Γεωργιούπολη, με επικεφαλής τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος του ΤΓ Χανίων του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αποκόρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στις 4 μ.μ. στα σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Μουρνιών και του Καλυκά, με επικεφαλής τον Γιώργο Κορναράκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή 3/11, στις 10.30 π.μ. στις Καλύβες, με επικεφαλής τον Νικήτα Μελισσάκη.

Την Κυριακή 5/11 σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών και προβολή ταινίας για την Παλαιστίνη, στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Κουμπέ. Θα μιλήσει η Μαρία Γιαννάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ