Πέμπτη 18 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα

Ακίνητα παραμένουν από χτες τα μεσάνυχτα τα ταξί στην πρωτεύουσα, ενώ κανονικά κυκλοφορούν σήμερα τα ταξί και αγοραία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Αθήνα τα ταξί θα κυκλοφορήσουν πάλι από αύριο τα ξημερώματα. Για σήμερα τα μέλη του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 1Ο π.μ., κάτω από τα γραφεία του Συνδικάτου, στην οδό Μάρνη 17, ενώ ενδέχεται να προχωρήσουν και σε ολιγόωρη συμβολική κατάληψη τμήματος της οδού Πατησίων.

Οι ιδιοκτήτες ταξί καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αδιαφορία στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων του κλάδου που χρονίζουν και, μεταξύ άλλων, ζητούν αναπροσαρμογή στα κόμιστρα και στο τέλος μετάβασης από και προς το αεροδρόμιο Σπάτων, ελεύθερη κυκλοφορία των ταξί στις λεωφορειολωρίδες όταν μεταφέρουν επιβάτες, δημιουργία χώρων στάθμευσης και επιβίβασης- αποβίβασης επιβατών κλπ. Κύρια αιτήματα των ιδιοκτητών ταξί στην περιφέρεια είναι να μη διώκονται ποινικά όταν εξυπηρετούν εν αγνοία τους λαθρομετανάστες και να σταματήσει η έκδοση αδειών ταξί από τους νομάρχες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ