Σάββατο 12 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Η Κομματική Οργάνωση Επισιτισμού του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη ενόψει και των ερχόμενων εκλογών τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) και καλεί τους εργαζόμενους στο χώρο να πάρουν μέρος σ' αυτήν. Θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος.

Την Τετάρτη, 16/2, η ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης, στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση της ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλει λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν τα γραφεία της. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της επί της Τσαλδάρη, όπου θα γίνει συζήτηση για τις εκλογές, θα τιμηθεί η μνήμη δύο μελών της που χάθηκαν, των Β. Γιανναράκου και Μπ. Σπαθαρόπουλου, θα εγκαινιαστεί η βιβλιοθήκη της και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Την Παρασκευή, 18/2, πραγματοποιεί τη συνεστίασή της η ΚΟΒ ΕΣΔΚΝΑ του ΚΚΕ στις 21.30, στην ταβέρνα «τα ρεμπέτικα» στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στην Πελοπόννησο
  • Σήμερα Σάββατο στις 6 μμ, συγκέντρωση Επαγγελματοβιοτεχνών στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ (Γούναρη 7 και Αγίου Ανδρέου). Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή στις 10 πμ στα Καλάβρυτα. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή στις 6.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου στην Κάτω Αχαγιά. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή στο Λουτράκι στις 6 μμ. θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο θα πραγματοποιηθούν περιοδείες - ομιλίες σε Στέρνα - Αριστομένη, σε Λευκοχώρα - Αβραμού και σε Κρανίδι - Ερμιόνη.
  • Την Τετάρτη 16 Φλεβάρη, στην Κόρινθο. Σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στα Γιάννενα

Σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ., ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κ. Αλυσανδράκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Ζωοδόχο, ενώ αύριο Κυριακή το πρωί θα περιοδεύσει στα χωριά Κληματιά, Καρίτσα και Ζίτσα.

Τη Δευτέρα, 14/2, στις 7 π.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας θα περιοδεύσει στους χώρους της ΔΕΗ στα Γιάννενα.

Στη Ροδόπη

Τον Νομό Ροδόπης επισκέπτεται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή. Στα πλαίσια της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες: Σήμερα, στις 11 π.μ. στη Βένα, στις 12 το μεσημέρι στη Μιράνα, στις 6 μ.μ. στη Νέα Καλλίστη, στις 8 μ.μ. στη Σάλπη και στις 9 μ.μ. θα χαιρετίσει σε συνεστίαση της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με συμβασιούχους στο Εργατικό Κέντρο και στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της γειτονιάς Κιρμαχαλέ της Κομοτηνής, ενώ στις 6 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Ανατόλια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ