Σάββατο 20 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη στην Καρδαμύλη, αύριο Κυριακή, 21/4, στις 7.30 μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Γόντικας, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ν/Α Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

- Η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 22/4, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27), με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία και τη λαϊκή οικονομία.

- Τιμητική εκδήλωση για βετεράνους πρωτοπόρους κομμουνιστές, διοργανώνει την Τετάρτη 24 του Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27), η Αχτίδα Υπηρεσιών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας, με θέμα «1η Μάη 1886 - 1η Μάη 2002. Τιμούμε τους επαναστάτες και τους αγώνες της εργατικής τάξης». «Στο διάστημα αυτό - τονίζεται στην πρόσκληση - μπροστάρηδες αγωνιστές, εργάτες, εμπνευσμένοι από τη μαρξιστική θεωρία, δε δίστασαν, όταν χρειάστηκε, να θυσιάσουν και τη ζωή τους για τα ιδανικά του Κόμματος και της Τάξης μας. Και στις σημερινές συνθήκες οι κομμουνιστές, με οδηγό και παράδειγμα τις προηγούμενες γενιές, παραμένουν στην πρωτοπορία της ταξικής πάλης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ