Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΚΑΝΔΗ, αντιστασιακού και μέλους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε με συνέπεια και πίστη στο Κόμμα σε όλη τη ζωή του, μέχρι τον θάνατό του.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΚΑΝΔΗ (φωτ.), δικηγόρου, σταθερού και αταλάντευτου υποστηρικτή και συνοδοιπόρου του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 100 ευρώ.

Παύλος Καλκανδής

***

ΦΩΤΟ

Οι σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Ηλεκτρολόγων της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στους οικείους του συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΛΤΣΗ, που τόσο γρήγορα «έφυγε» από κοντά μας. Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, προσφέρουμε το ποσό των 240 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, που ο σύντροφος Αποστόλης υπηρέτησε με αυτοθυσία όλη του τη ζωή.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου, συντρόφου και συνοδοιπόρου στη ζωή και στον αγώνα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΛΤΣΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη, 50 ευρώ.

Αποστόλη, έφυγες από την παρέα μας αλλά θα είσαι πάντα μαζί στους αγώνες και στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι, σύντροφε.

Γεράσιμος, Μαρκέλλα

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΛΤΣΗ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης, 200 ευρώ.

Π. Ν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ.

Κώστας Χριστόπουλος


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΚΑΝΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΚΑΝΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ