Σάββατο 20 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΚΣ: Ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστά

Αύξησε τις δυνάμεις της σε ψήφους και ποσοστά η Πανσπουδαστική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης, με τη συμμετοχή των φοιτητών στις κάλπες να συνεχίζει ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων. Στο σύνολο των φοιτητικών συλλόγων (21) η ΠΚΣ συγκέντρωσε 887 ψήφους και ποσοστό 15,47% (από 809 και 15,07% πέρσι αντίστοιχα).

Οι φοιτητές ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, όπου η παράταξη τριπλασίασε τις δυνάμεις της από πέρσι, ενώ διατήρησε την πρωτιά στο τμήμα Χημικών Μηχανικών, με ποσοστό 30%.

Ξεχώρισαν τα αποτελέσματα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων, όπου η ΠΚΣ αναδείχτηκε σε δεύτερη δύναμη, διπλασιάζοντας τις δυνάμεις της και στο τμήμα Φιλοσοφίας, επίσης δεύτερη δύναμη, οκταπλασιάζοντας τις περσινές δυνάμεις της σε ψήφους!

Σημαντική αύξηση σε ψήφους και σε ποσοστά εμφάνισε η Πανσπουδαστική στο ΤΕΙ της Πάτρας. Για μεγάλη νίκη μιλάνε τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, καθώς κατακτήθηκε και δεύτερη έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΥΠ, ενώ η αύξηση του ποσοστού κατά 4,7% δηλώνει τις μεγάλες δυνατότητες της παράταξης. Ολα αυτά βέβαια δε θα είχαν συμβεί αν η παρέμβαση της ΠΚΣ δεν είχε αναπτυχθεί σε όλα τα τμήματα και αν δεν είχαν πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη αντιστάσεων. Με την ψήφο τους οι σπουδαστές έδωσαν μια βροντερή απάντηση σε αυτούς που θέλουν το σπουδαστικό κίνημα στο γύψο (ΠΑΣΠ - ΔΑΠ) και σε αυτούς που με γνωστές πλέον τακτικές θέλουν να αποπροσανατολίσουν τους σπουδαστές, κρύβοντας τον πραγματικό ένοχο για την κατάσταση στα ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ