Σάββατο 20 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Εκλογές από αύριο μέχρι την Τρίτη

Σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοίκησης και αντιπροσώπων, προχωρά το Σωματείο Υπαλλήλων Παροχής Υπηρεσιών και Προϊόντων Αισθητικής και Αδυνατίσματος, αύριο Κυριακή 21 Απρίλη μέχρι και την Τρίτη 23 του μήνα. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν αύριο Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» καλεί όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, αφού, όπως αναφέρει και στη διακήρυξή της, «οι εκλογές γίνονται σε μια περίοδο, που θεμελιακά δικαιώματα, κατακτημένα από τις προηγούμενες γενιές με πολύχρονους αγώνες, κινδυνεύουν και προωθείται ένας βάρβαρος εργασιακός μεσαίωνας, που θα σημαδέψει τη ζωή των εργαζομένων τα επόμενα χρόνια».

Καταγγέλλει τις πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΕΚΑ, τονίζοντας ότι συμφωνούν με την κατεύθυνση των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης. «Μέσα από το στημένο κοινωνικό διάλογο - υπογραμμίζεται - θέλουν να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα με τους εργαζόμενους στη γωνία. Δε θα τους αφήσουμε! Μαχητικά, συγκροτούμε μέτωπο αντίστασης και διεκδίκησης απέναντι στο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ - εργοδοτών. Μαζί με τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ