Σάββατο 20 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αναγκαία η επιτάχυνση της οικονομικής εξόρμησης

Η πολύμορφη δράση του ΠΑΜΕ, με στόχο την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης και ΕΕ, απαιτεί εκ των πραγμάτων και αυξημένα οικονομικά μέσα. Γι' αυτό και εκατοντάδες συνδικαλιστές και εργαζόμενοι διακινούν το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΜΕ στα πλαίσια τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, που έχει ξεκινήσει από την 1η Μάρτη και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιούνη.

Η Οικονομική Εξόρμηση πραγματοποιείται μέσω λαχειοφόρου αγοράς, σύμφωνα με την οποία ο λαχνός που θα είναι αντίστοιχος του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της 4ης Ιουνίου 2002 κερδίζει ένα αυτοκίνητο PASSAT.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ανταπόκριση από τους εργαζόμενους, αλλά απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Και τούτο γιατί το ΠΑΜΕ, ως ταξικός πόλος του εργατικού κινήματος επιφορτίζεται, λόγω των σημερινών συνθηκών, να σηκώσει όλο το βάρος της απόκρουσης της νέας κυβερνητικής επίθεσης στο Κοινωνικό Ασφαλιστικό σύστημα, στην Υγεία, την Παιδεία κ.ά.

Αλλωστε, σε πολύ λίγες μέρες το ΠΑΜΕ καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία και στα οικονομικο-τεχνικά ζητήματα, που σχετίζονται με τον ταξικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, αλλά και την 3η Ευρωπαϊκή Συνδικαλιστική Συνδιάσκεψη των ταξικών δυνάμεων που θα γίνει στην Αθήνα 1 και 2 Ιουνίου. Προς αυτή την κατεύθυνση η Οικονομική Επιτροπή του ΠΑΜΕ σημειώνει ότι ειδικά αυτό το διάστημα και μέχρι τις 25 Απριλίου θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, προκειμένου να εξευρεθούν τα απαραίτητα χρήματα για την Πρωτομαγιά και τις άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ