Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Σε μεγάλη εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τίτλο «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε», στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, μίλησε χθες το βράδυ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μια εκδήλωση που με τη σύνθεσή της επιβεβαίωσε την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, με το δυνάμωμα του ΚΚΕ και τη συμπόρευση μαζί του στις κάλπες αλλά και στους αγώνες, στα ψηφοδέλτιά του, εκατοντάδων ανθρώπων, όπως π.χ. η Ασημίνα Ξηροτύρη, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κόμματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί νέοι άνθρωποι που για πρώτη φορά συμπορεύονται με το ΚΚΕ και ορισμένοι απ' αυτούς μίλησαν για τους λόγους που έκαναν το βήμα και συνεχίζουν σταθερά δίπλα του.

Παρεμβάσεις έκαναν ο Γιώργος Κυρίτσης, δικηγόρος, ο Παντελής Παρτσάλης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, ο Δημήτρης Κατραντσιώτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Αθλητικών Κέντρων, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, κτηνίατρος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Τουρατζίδης, ιδιωτικός υπάλληλος, εργαζόμενος σε μεταφορική εταιρεία, και ο Αθανάσιος Τράκας, εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τη συμπόρευσή τους με το ΚΚΕ δήλωσαν ακόμη ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, καθηγητής Ηλεκτροχημείας στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, και ο Παύλος Ασλανίδης, μέλος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, τα μέλη της ΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος, Νίκος Χριστάνης, Δημήτρης Παπατολίδης, Ευθύμης Δημάκης, Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, Θανάσης Χρηστίδης, Διονύσης Κλάδης, οι βουλευτές Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ